Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Over ons

Wij verdiepen ons in de wensen, verwachtingen en behoeftes van onze klanten en vertalen dat naar een concept op maat. Op die manier is een oplossing voor jouw organisatie altijd dichtbij. Hoewel Deventer niet voor iedereen om de hoek ligt, zijn wij door onze persoonlijke aanpak nooit ver weg.

F. vd Vooren Medisch is al ruim 30 jaar succesvol actief op de medische markt door het bieden van merkonafhankelijke kwaliteitsproducten, het zoeken naar krachtige oplossingen en het hanteren van een persoonlijke aanpak.

 

Dicht bij jouw zorg

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten in staat zijn om dagelijks gebruik te kunnen maken van de beste producten op gebied van medische zorg en facilitaire ondersteuning. Dit realiseren wij door kwalitatieve, prijsefficiënte en duurzame oplossingen te leveren. Om tot die oplossingen te komen staan wij altijd dichtbij de klant, denken we mee en delen we onze kennis op medisch gebied. Omdat wij merkonafhankelijk te werk gaan, zijn wij in staat om flexibel en creatief in te spelen op de wensen van de klant. 

 

 

 

 

 

Kernassortiment

Ons kernassortiment bestaat onder andere uit:

Incontinentie
Kussens & Matrassen
Verbandmiddelen
BHV, EHBO & AED
Stoma
Werkkleding & Schoeisel
Disposables
Reinigings- & Desinfectiemiddelen
Katheters
Behandel- & Praktijkinrichting 
Medische voeding
Facilitaire benodigdheden
Diagnostiek & Onderzoek
Kantoorartikelen
[F. vd Vooren is]

F. vd Vooren is:

 

Persoonlijk

Niet bang voor echt contact


F. vd Vooren valt op door betrokkenheid. En hoewel Deventer niet voor iedereen
om de hoek ligt, zijn we nooit ver weg.

Geworteld

Het gevoel van een familiebedrijf


We zijn betrokken en gaan voor duurzame relaties met onze leveranciers, klanten en medewerkers. Hierin focussen we op transparantie.

Kleinschalig

Groots door gewoon te blijven


Tijdens ruim drie decennia aan groei is één ding nooit veranderd; de aandacht voor onze klanten. Tevredenheid van de klant staat altijd op één.

Merkonafhankelijk

Transparant, toegewijd en toegankelijk


Door merkonafhankelijk te opereren, bieden we een breed assortiment en kunnen we jou op een flexibele manier
van maatwerk voorzien.

Missie visie

Onze visie

Als jouw partner (totaalleverancier) willen wij altijd dichtbij zijn door samen met jou actief in te spelen op de vraag, veranderende zorg en maatschappelijke ontwikkelingen. Onze aandacht is gericht op de continuïteit van kwalitatieve zorg, kostenbeheersing en efficiency van goederenstromen. F. vd Vooren valt op door betrokkenheid. En hoewel Deventer niet voor iedereen om de hoek ligt, zijn wij nooit ver weg. Door onze 24-uurs bereikbaarheid kunnen we je op elk moment helpen. Bij ons staat vakkundigheid en snelle communicatie voorop. Dit kunnen wij realiseren door een up-to-date webshop, accountmanagers, productspecialisten en customer service.
 

Onze missie

Maatwerk en klantgerichte oplossingen bieden op
gebied van medische en facilitaire zorg voor jouw
verpleeghuis, zorginstelling en opleidingsinstituut.

 

 


 

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Om ons steentje bij te dragen aan de verduurzaming van de medische zorg hebben wij enkele alternatieve disposable producten in ons assortiment die gemaakt zijn van duurzaam materiaal. Zo hebben wij bijvoorbeeld milieuvriendelijke medicijnbakjes in ons assortiment, als alternatief voor de standaard plasticvariant van dit product. De alternatieve medicijnbakjes zijn gemaakt van papier en zijn dus volledig biologisch afbreekbaar. Naast deze papieren medicijnbakjes hebben we ook de zogeheten ‘pulpproducten’ in ons assortiment. Ook dit zijn producten die van oorsprong van plastic gemaakt zijn, maar vervangen zijn door een duurzame papieren versie. Het mooie aan deze alternatieve producten is dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en de werking hetzelfde is, ondanks de switch van plastic naar papier als productiemateriaal. Een mooie stap in de richting van duurzame kwalitatieve zorg!

Naast onze duurzame producten, leveren wij een zorg-op-maat-pakket in de kleinst mogelijke verpakkingseenheden, waardoor voorraadvorming en onnodig verbruik beperkt blijft. Tijdens het logistieke proces is het mogelijk om te kiezen voor leveringen via herbruikbare kunststof boxen, in plaats van kartonnen dozen. Op deze manieren dragen wij steeds meer ons steentje bij aan verduurzamen van de medische zorg.

Kortom, door ons merkonafhankelijke en brede assortiment, ondersteuning op locatie en focus op medische oplossingen & duurzaamheid zijn we altijd dichtbij om jou te voorzien van al je medische wensen.

Bel mij terug
{{error}}